waar heb je zin in?
Heerlijk genieten midden in de bossen en vennen van Strijbeek en Chaam.
Bij restaurant de Smokkelaar ben je welkom voor een kop koffie, een gezellige borrel of een smaakvolle lunch of uitgebreid diner.
Bij minimale deelname van 20 personen.
Dit arrangement is te reserveren vanaf 15 personen.
Lekker voor bij de borrel
1e en 2e kerstdag van 11.00 uur tot 14.00 uur
Heldere gevogelte bouillon met een garnituur van kalkoen en verse kervel
Gerookte zalm met verse dille Ambachtelijk bereide Krabsalade Cocktail van garnaaltjes en rivierkreeftstaartjes met romige whiskeysaus ****** Een variatie van verschillende luxe ham soorten geserveerd met Galia- en watermeloen Carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas Jong belegen kaas, oude kaas, komijnekaas en roombrie ****** Huzarensalade met gevulde eitjes, omringd door ham rolletjes met asperges Vegetarische salade met fetakaas, gemarineerde olijven, verse basilicum, oregano en zongedroogde tomaatjes ****** Assortiment van bourgondisch brood Verschillende soorten jam, pindakaas en hazelnootpasta
Pasteitjes met verfijnde gevogelteragout Gebakken eieren met ontbijtspek Stoverij van Kloostervarken Vegetarische Quiche Verse friet
Een keur van zoete lekkernijen
Prijs per volwassene € 44,75 Prijs per kindje (4 t/m 12 jaar) € 24,50
3,10
3,10
3,10
3,10
3,10
3,10
3,10
3,10
3,95
3,25
5,90
4,95
4,60
6,95
4,95
4,95
2,95
2,95
2,95
3,35
3,35
3,15
Lekker met siroop, keuze uit: caramel, hazelnoot of vanille. + € 0,60
3,90
3,60
4,60
0,40
met truffelmayonaise, rucola, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
met een frisse salade, kappertjes en rode ui
Laat u eens verrassen met een heerlijke salade van het seizoen
met verse basilicum en een vleugje room
Alle voorgerechten worden geserveerd met Bourgondisch brood en kruidenboter
geserveerd met brood en kruidenboter
Met een scheutje room en verse basilicum
8,75
9,25
Met een frisse salade, kappertjes, rode ui en een kruidendressing
18,25
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas
17,25
Gewokte scampi's met knoflook, bieslook en room
17,75
met zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, pesto en een balsamicodressing Ook lekker met Italiaanse ham (+3,00)
15,25
Met een frisse salade en cocktailsaus
18,00
Met een frisse salade en truffelmayonaise
14,00
Met een frisse salade en truffelmayonaise
16,00
al onze broodgerechten worden geserveerd met Bourgondisch brood
Gemengde sla, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
17,25
Gemengde sla, kappertjes, rode ui en een kruidendressing
18,25
met Reypenear V.S.O.P. en gebakken spek
15,75
Bourgondiër rundvlees kroket, gerookte runder ribeye, eiersalade, kopje tomatensoep en een frisse salade
18,75
Gemengde sla, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes, pesto en een balsamicodressing Ook lekker met Italiaanse ham (+3,00)
15,25
Rundercarpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas
5,00
met slagroom en poedersuiker
5,50
5,00
5,75
0,50
waarin een vleugje room en verse basilicum OF
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter
3,25
3,50
4,95
4,95
4,95
4,95
4,95
4,95
4,95
4,75
3,50
3,25
4,60
4,95
4,50
3,50
3,50
3,50
3,95
geserveerd met een zachte pepersaus
met champignons, zilverui, peperkoek en trappistenbier
geserveerd met een witte wijn saus
Deegtasjes gevuld met ricotta en spinazie, overgoten met bruine boter en bestrooid met Parmezaanse kaas
5,80
5,80
met tzatziki saus
Wildzwijn paté met veenbessen, eendenham en een bitterbal van hert
Rijkelijk gevulde varkensstoverij met champignons, zilverui, peperkoek en Trappistenbier
Geserveerd met een saus van rode port
Lauwwarme geitenkaas van de Bettine Hoeve met gemengde salade, honing, walnoten, appel en honing-mosterd dressing
8,00
8,00
8,00
8,00
3,10
3,10
2,50
Heldere bouillon met bospaddestoelen en verse kervel
Heldere bouillon met huisgemaakte fritatten
op een bedje van jonge bladsla
bestrooid met zongedroogde tomaatjes, olijven, kappertjes, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
English blend, earl grey, white tea honey & lemon, green tea sencha & matcha, green tea lemon, rooibos, black tea tropical fruit, black tea red fruit,
2,95
met honing
3,85
met honing
3,85
Botermalse biefstuk geserveerd met spruitjes, knolselderijpuree en een jus van rode port
3,25
0,50
Rosé gebraden entrecote met bruine jus en gefrituurde ui
op de wijze van de Smokkelaar
in een romige pindasaus
met een dillesaus
met gevulde eitjes, en ham met asperges
Het buffet wordt geserveerd met ovenvers stokbrood, kruidenboter en cocktailsaus
Bijpassend bier arrangement € 24,50
Brandende ijstaart vergezeld van vanillesaus, chocoladesaus en warme kersen
Bijpassend wijn arrangement € 32,50
Wijzigingen voorbehouden.
4,90
5,10
4,90
5,10
4,95
Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze fleswijnen
Moederdag 12 mei van 11.00-14.00 uur.
Heldere gevogelte bouillon met een garnituur van kalkoen en verse kervel
Gerookte zalm met verse dille Ambachtelijk bereide Krabsalade Cocktail van garnaaltjes en rivierkreeftstaartjes met romige whiskeysaus ****** Een variatie van verschillende luxe ham soorten geserveerd met Galia- en watermeloen Carpaccio met truffelmayonaise, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas Jong belegen kaas, oude kaas, komijnekaas en roombrie ****** Huzarensalade met gevulde eitjes, omringd door ham rolletjes met asperges Vegetarische salade met fetakaas, gemarineerde olijven, verse basilicum, oregano en zongedroogde tomaatjes ****** Assortiment van bourgondisch brood Verschillende soorten jam, pindakaas en hazelnootpasta ******
Pasteitjes met verfijnde gevogelteragout Gebakken eieren met ontbijtspek Stoverij van Kloostervarken Vegetarische Quiche Verse friet
Een keur van zoete lekkernijen
Voor de kinderen staan er poffertjes, knakworstjes en friet op het buffet. Tevens kunnen ze ook van bovengenoemde gerechten genieten.
Gerookte zalm met een frisse salade, kappertjes en rode ui of Salade van de chef; Laat u eens verrassen met een heerlijke salade van het seizoen of Huisgemaakte tomatensoep met verse basilicum en een vleugje room Alle voorgerechten worden geserveerd met Bourgondisch brood en kruidenboter
Bij minimale deelname van 20 personen.
waarin een vleugje room en verse basilicum
Geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Kipfilet op Portugese wijze gemarineerd met rode peper en knoflook
in een bospaddenstoelen roomsaus waarin een vleugje rozemarijn
in een romige dillesaus Gebakken aardappeltjes
met julienne van komkommer, wortel, tomaat en bosui, overgoten met een french dressing
Brandende ijstaart vergezeld van vanillesaus, chocoladesaus en warme kersen
Bij minimale deelname van 25 personen.
geserveerd met een mosterdsaus
in een romige pindasaus
Het buffet wordt geserveerd met kroepoek, atjar-tjampoer, op speciale manier gekruide rijst,
meerprijs 7,50 P.P.
Dit arrangement is te reserveren vanaf 25 personen
met komkommer, wortel, tomaat, bosui en een kruidendressing
met Italiaanse kruiden
Heb je iets te vieren?
21,50
27,50
31,50
36,50
• Een goed gevulde borrelplank met breekbrood en smeersels, fuet, Italiaanse ham, olijven, kaasblokjes, bitterballen en nootjes. • 2 hapjes warm bittergarnituur • Combinatie van nacho’s en verse frietjes met truffelmayo en Parmezaanse kaas. (Prijs per persoon)
12,00
1,00
1,95
5,25
4,95
5,25
5,25
5,25
Vraag ook naar onze High Tea, High Wine en High Beer arrangementen!
vanaf 4 personen
De High Tea is dagelijks te reserveren vanaf 4 personen en duurt 2,5 uur. De uiterlijke starttijd is 16.00 uur.
Wilt u gezellig bijkletsen met familie of vrienden of heeft u iets te vieren? Dan is onze High Tea iets voor u! Tijdens de High Tea geniet u van een heerlijk seizoen soepje en een variatie van zoete en hartige lekkernijen. Gedurende 2,5 uur serveren wij u onbeperkt koffie en verschillende soorten thee.
Aspergesoep met ham-aspergegarnituur of Salade van de chef met asperge Laat u eens verrassen met een heerlijke salade van het seizoen
Asperges geserveerd op Vlaamse Wijze met ham of Steak van Belgisch Witblauw geserveerd met asperges en Hollandaise saus (+4,50) of Op de huid gebakken zalmfilet met asperges en Hollandaise saus (+4,50)
Aardbeien van Strijbeekse bodem
Asperges: Familie Stevens uit Chaam Aardbeien: Art Mulder uit Strijbeek
vanaf 4 personen
De High Wine is dagelijks te reserveren vanaf 4 personen en duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. De uiterlijke starttijd is 16.00 uur.
Ben je een wijnliefhebber of wil je kennis maken met de wereld van wijn en spijs, geniet dan van onze High Wine. Laat je verrassen door vier heerlijke gerechtjes, met bij elk gerecht een bijpassende en mooie wijn.
vanaf 4 personen
De High Beer is dagelijks te reserveren vanaf 4 personen en duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. De uiterlijke starttijd is 16.00 uur.
Onze High Beer is een ware traktatie voor de echte bierdrinker. Geniet van vier gerechtjes met bij elk gerecht een bijpassend biertje. Zet je smaakpapillen schrap en laat je verrassen door deze heerlijke combinaties!
Een met liefde gevulde bonbon van gerookte zalm met een salade van makreel en scampi's
Een romantisch duet van serranoham en burrata
Tomaten cappuccino Amore met een basilicum schuim
Verloving van hertenbiefstuk en een bitterbal van wild met een dieprode portsaus
Hartverwarmende combinatie van zalmfilet en een reuze garnaal met een kreeftenjus
Gelukzalige combinatie van chocolademousse en amarena kersen
4,50
Breekbrood met kruidenboter, aioli en hummus
9,25
Met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
9,75
Met mosterd
9,75
Met mosterd en chilisaus
9,50
Met mosterd en chilisaus
18,00
Met chilisaus
8,75
Jong belegen kaasblokjes met mosterd
8,75
5,75
12,50
Uit de oven met mais, Jalapenos, paprika, tomaat, lente ui en gesmolten kaas. Dips: Créme fraiche en tomatensalsa
12,75
Breekbrood met smeersels, fuet, Italiaanse ham, olijven, kaasblokjes, bitterballen en nootjes
24,50
1e en 2e kerstdag doorlopend vanaf 16.00 uur
Bonbon van gerookte zalm en krab vergezeld van Hollandse garnaaltjes en een romige whiskeysaus of Carpaccio met truffelmayonaise, rucola, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
Licht gebonden soep van Pomodori tomaten met verse basilicum en een toefje room
Op de huid gebakken zalmfilet en Scampi’s op de wijze van de chef of Een duo van biefstuk van Belgisch Witblauw en varkenshaas geserveerd met een zachte pepersaus Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend aardappelgarnituur en verse seizoensgroenten
Een keur van zoete lekkernijen
Vers fruit cocktail *** Tomatensoep met gehaktballetjes *** Schnitzel, kroket of frikandel met friet en appelmoes *** Kinderijsje met verrassing
geserveerd met brood en kruidenboter
Met gemengde salade, zongedroogde tomaat, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
18,75
Lauwwarme geitenkaas van de Bettine Hoeve met gemengde salade, honing, walnoten, appel en honing-mosterd dressing
19,75
Duo van gerookte zalm en makreelfilet met gemengde salade, sesamzaadjes, zeewier, rode ui, sojaboontjes en een oosterse dressing
21,75
met brood geserveerd
Met gemengde salade, zongedroogde tomaat, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
18,75
Lauwwarme geitenkaas van de Bettine Hoeve met gemengde salade, honing, walnoten, appel en honing-mosterd dressing
19,75
Duo van gerookte zalm en makreelfilet met gemengde salade, sesamzaadjes, zeewier, rode ui, sojaboontjes en een oosterse dressing
21,75
geserveerd met verse frietjes met mayonaise en salade
Botermalse biefstuk geserveerd met peper- of champignonsaus
26,75
Hertenbiefstuk met een saus van rode port
28,75
Huis gemarineerde kipsaté van kippendijen met kroepoek, atjar en satésaus
22,00
Runderburger met sla, tomaat, ui, kaas en burgersaus
22,50
Burger van avocado met sla, tomaat, ui, kaas en burgersaus
20,75
Hartig taartje met seizoensgroenten
20,75
Rijkelijk gevulde varkensstoverij met champignons, zilverui, peperkoek en Trappistenbier
22,75
Gepaneerde schnitzel met citroen, peterselie en champignonsaus
22,50
Op de huid gebakken zalm geserveerd met een beurre blanc
26,75
Gewokte scampi's met knoflook, bieslook en room
Botermalse biefstuk met peper- of champignonsaus
26,75
Huis gemarineerde kipsaté van kippendijen met kroepoek, atjar en satésaus
22,00
Runder burger met sla, tomaat, ui, kaas en burgersaus
22,50
Burger van avocado met sla, tomaat, ui, kaas en burgersaus
20,75
Met mosterd
14,00
Met cocktailsaus
18,00
Met truffelmayonaise
14,00
met sriracha dip
8,75
met brie, truffel en een frisse salade
12,50
Te bestellen voor kinderen tot en met 12 jaar
5,75
Een frietje met mayonaise en appelmoes met keuze uit een kroket, frikandel of kipnuggets
9,25
8,75
4,25
3,75
met brood geserveerd
Met een scheutje room en verse basilicum
8,75
9,25
Vanille ijs geserveerd met Belgische chocoladesaus en slagroom
9,25
9,75
Vanille ijs met warme kersen en slagroom
9,75
Warm chocolade taartje met vanille roomijs
11,00
Een variatie van kazen
12,75
Met cadeautje uit de schatkist
5,75
Te bestellen voor kinderen tot en met 12 jaar
5,75
Een frietje met mayonaise en appelmoes met keuze uit een kroket, frikandel of kipnuggets
9,25
8,75
keuken geopend
van 11.30 - 20.00 uur
T +31 (0)76 561 1215
E info@de-smokkelaar.nl
Goudbergseweg 8
4856 AD Strijbeek