Iets te vieren?

Bent u op zoek naar een sfeervolle en makkelijk bereikbare locatie met een ruim terras? Dan bent u bij de Smokkelaar aan het juist adres!

Hoe fijn is het om uw verjaardag, jubileum of babyborrel op een sfeervolle locatie te vieren. Thuis geen rommel en alles tot in de puntjes geregeld. Kortom lekker bijkletsen met uw gasten en uw handen vrij hebben. Wij helpen u graag om uw feest persoonlijk te maken. Mail of bel ons om de mogelijkheden te bespreken:
info@de-smokkelaar.nl  /  +31 (0)76 561 1215

Familiefeest

Oma die 80 wordt, een dochter die is geslaagd of een familiereünie. Wat de aanleiding ook is, voor ieder familiefeest kun je bij de Smokkelaar terecht. Samen wandelen bij de Strijbeekseheide, lunchen of dineren in het restaurant of borrelen op het terras. We kunnen verschillende mogelijkheden aanbieden en denken graag mee over een invulling die goed bij de familie past.

De leukste kinderfeestjes

Bij de Smokkelaar zetten we de jarige in het zonnetje en zorgen wij voor een onvergetelijke dag! Wij bieden verschillende arrangementen voor ieder budget die aangevuld kunnen worden met leuke extra opties.

Smokkelspel / speurtocht  arrangement

  • onbeperkt ranja
  • frietjes met snack / pannenkoek
  • kinderijsje
  • deelname aan het Smokkelspel
  • cadeautje uit de schatkist

Kosten: € 13,95 p.p.