Welkom bij de Smokkelaar:

Het Restaurant in de prachtige omgeving van Strijbeek

Ben je op zoek naar een gezellig en sfeervol restaurant in de omgeving van Strijbeek? Zoek niet verder! Bij De Smokkelaar heten we je van harte welkom voor een onvergetelijke culinaire ervaring te midden van de prachtige natuur.

Een historisch dorp met karakter
Gelegen in het prachtige Brabantse landschap, heeft Strijbeek een rijke historie die teruggaat tot vele eeuwen geleden. Dit dorpje, omgeven door groene bossen en glooiende heuvels, ademt nog altijd de sfeer van vervlogen tijden. Ooit was Strijbeek een belangrijk knooppunt voor  smokkelaars die hun waardevolle goederen de grens over brachten, op zoek naar avontuur en winst.

De legende van De Smokkelaar
In het hart van Strijbeek vind je De Smokkelaar, een eerbetoon aan de moedige mannen en vrouwen die eens deze paden bewandelden. Ons restaurant is heeft een kleine knipoog naar deze smokkelaars, die vaak in het diepst van de nacht hun geheime routes namen om hun smokkelwaar te verhandelen. Het is deze spirit van avontuur en vastberadenheid die we koesteren bij De Smokkelaar.

Een culinaire beleving
Bij De Smokkelaar combineren we de historie van Strijbeek met een eigentijdse culinaire ervaring. Geniet van ambachtelijk bereide maaltijden in een gezellige en gastvrije omgeving, waar de geest van de smokkelaars nog altijd rondwaart.

Bezoek ons
Ontdek zelf de betoverende geschiedenis van Strijbeek tijdens een wandeling en geniet van een heerlijke maaltijd bij De Smokkelaar. Of je nu komt voor de historie, het eten, of de gezelligheid, bij ons ben je altijd welkom. Reserveer nu en maak van je bezoek aan Strijbeek een onvergetelijke ervaring.